Заболявания на нервна система при възрастни


Ежедневният стрес води до намалена работоспособност, концентрация, нарушения на съня, либидо и др. Добри резултати се получават при комбиниране на лекарствени средства с билково лечение и хомеопатия.
По-добри резултати се постигат при комбиниране на лекарствени средства с билкова терапия.
По-добри резултати се постигат при комбиниране на лекарствени средства с билкова терапия.
Това е заболяване на вътрешни органи и системи на нервна почва - гастрит, язвена болест, колит, хипертония при млади хора и др. При тези заболявания, за най-добри резултати, лечението трябва да бъде комплексно.
Може да бъде на нервна почва, проблеми в периферен и централен вестибуларен апарат. Профилактика и лечение - лекарствени средства, билкова и хомеопатична терапия.
Профилактика и лечение - лекарствени средства,билкова и хомеопатична терапия. Добри резултати се получават и с метаболитна терапия.
Профилактика и лечение - лекарствени средства в комбинация с метаболитна терапия.
  • Първично главоболие - Когато не се установява причина за главоболието. Най-честите видове са мигрена, тензионно и комбинирано. Профилактика и лечение - лекарствени средства, билкова и хомеопатична терапия.

  • Вторично главоболие - Когато главоболието е резултат от някакво друго заболяване - туморни заболявания, травма, съдови заболявания, ошипяване на шийни прешлени и др.
Дископатия е заболяване на междупрешления диск. Може да бъде в поясен, гръден или шиен дял на гръбначен стълб. По тежест има три степени на развитие - блокаж, протрузия и херния. При блокаж, болката е само на мястото - кръста, гърба или шията. Когато е протрузия или херния, болката освен на мястото, може да има и по хода на притиснати нерви на ръката, в междуребрията и по краката. Лечението е по-ефикасно, когато комбинираме стандартни лекарствени средства с билкови и хомеопатични.
Билколечение и хомеопатия повишават ефикасността при лечението им.