• English

Услуги

В кои случаи може да потърсите нашата помощ:

 • без оплаквания, за профилактичен преглед и изготвяне на индивидуална програма за повишаване на работоспособността и предпазване от вредното влияние на ежедневния стрес
 • при оплаквания от :
  • умора на нервната система, неврози - нервност, необосновани страхове, нарушение на съня, намалени работоспособност, либидо и др.
  • различни видове главоболия
  • разстройства на вегетативна нервна система - нестабилно кръвно налягане, главозамайване, проблеми със сърдечно-съдова система и храносмилателен тракт на нервна почва и др.
  • заболявания на периферната нервна система - невралгии и невропатии в резултат на дискова болест, ошипяване и др.
  • съдови заболявания на нервната система
  • автоимунни и алергични заболявания.
  • помощ можете да намерите при всички други болести на нервната система,подходящи за доболнично лечение

Предлагани от нас услуги:

Неврологичният преглед включва разпитване на пациента за оплакванията и снемане на ниврологичен статус. Когато е необходимо се назначават изследвания - ЕЕГ, ЕМГ, компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс и др. Мануалната диагностика и терапия е подходяща при болки в гръбнак и стави.

Диагностика и лечение на болки в гръбнак и периферни стави. Без поемане на каквито и да е рискове, отстраняване на първопричината на тези страдания - функционални блокажи. Това лечение се провежда задължително след образна диагностика - рентгенова снимка, КАТ или ЯМР.

След двудневна подготовка на пациента се взема венозна кръв, центрофугира се и се инжектира в близост до болното място. Подходяша при възпалителни и дегаративни заболявания на мускули, стави и сухожилия. Безвредна и високоефикасна.

Помощна диагностична методика, която бързо и без никакви вредности ни дава информация, с която можем да стигнем до първопричината на заболяването. Определяйки ирисовия конституционален тип на пациента, разбираме към какви заболявания е предразположен. Така и в диагноза и в лечение можем да подходим индивидуално.

Билколечение-широко известна лечебна методика, най-често прилагана в българската и световна народна медицина. Чрез отвари, сух екстракт под форма на касули и тинктури от билки могат да се лекуват много заболявания, особено тези, при които се изисква дълго лечентие. Това е така, защото билколечението приложено правилно е ефикасно и безвредно.

Хомеопатия е вид природолечение, при което се използват вещества в неизмеримо ниски дози. Този вид лечение е също без странични ефекти и правилно проведено, при съответните показания е високо ефикасно.

В практиката ми с времето, като най-ефикасен вариант, се наложи комбинирано лечение, включващо освен всички класически лекарства, мануална терапия, билколечение и хомеопатия. Така се получава оптимално добър резултат и минимум странични ефекти.

При необходимост от гама нож,позитронна емисионна томография и други диагностични и терапевтични методики,все още не налични в България - Д-р Садъков е оторизиран представител на верига болници Аджъбадем-Истанбул,филиал на Харвартски университетски болници САЩ.

www.acibademinternational.com
www.acibadem.com.Tr/English